Kesä-
somettaja

Marli Juissi
Kesäsomettaja

Marli Juissi lupasi keväällä 2020 tarjota unelmaduunia neljälle 15-17 -vuotiaalle* kesätyöntekijälle. Toivelistalla oli, että kesäsomettajan piti digata Juissista ja olla luova persoona sekä näppärä kuvien ja videoiden kanssa.

Jaossa oli 4 kesätyöpaikkaa

Hakijat*:

15-17 -vuotiaat Suomessa asuvat nuoret
1.1.2002-31.12.2005 välisenä aikana syntyneet eli myös tänä vuonna 15 ja 18 vuotta täyttävät

Työtehtävät:

Marli Juissi -kesäsomettaja
mm. kuvien, videoiden ja juttujen julkaiseminen Juissin Instagramissa, Youtubessa ja Facebookissa yms. sekä mahdolliset edustustehtävät Juissi-tapahtumissa.

Työn ajankohta:

29.6. - 30.8.2020 välisenä aikana osa-aika- ja iltatyötä noin kuukauden jakson ajan. Juissi kesäsomettajana voi toimia myös muun työn ohessa.

Työpaikka:

Pääasiassa etätyötä esim. kotoa tai rannalta käsin, mutta joitakin päiviä mehutehtaalla, kesätapahtumissa tms.

Palkka:

rahapalkka 800 €

Muut edut:

koulutuspäivät mehutehtaalla
pääsy tapahtumiin, joihin et ehkä muuten pääsisi
työkokemusta ja työtodistus
Osalla mahdollisuus jatkaa työtä syksyllä

Vuoden 2020
Marli Juissi Kesäsomettajat
on nyt valittu!

4 nuorelle kesätyötä

Tiedämme, miten vaikeata suomalaisten nuorten on saada kesätyötä nykyisin. Siksi haluamme tarjota neljälle nuorelle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta ja saada omaa rahaa.

Eckes-Granini Finland Oy AB

Eckes-Granini Finland Oy Ab on Suomen suurin mehujen valmistaja ja osa kansainvälistä Eckes-Granini Groupia, joka on Euroopan johtava mehutalo. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Marli, Mehukatti, God Morgon®, granini ja Brämhults. Eckes-Granini Finlandin liikevaihto on n. 60 milj. euroa, valmistamme n. 230 erilaista mehutuotetta ja yhtiössämme työskentelee n. 125 hlöä.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK