Haluaisitko nautiskella ihan ilmaiseksi uutta, herkullisen makuista Marli Juissi Lohikäärmehedelmää? Tai muuta lempi-Juissiasi? Se onnistuu nyt helposti! Lataa vain Marli App puhelimeesi ja rekisteröidy sovelluksen avulla, niin saat Ärrä-koodin puhelimeesi. Koodilla voit hakea R-kioskista vapaavalintaisen Marli Juissi 1l -tuotteen.

Ilmaisia Juisseja on jaossa 5.000 ensimmäiselle uudelle Marli App -lataajalle ja rekisteröityjälle.

Lue tarkemmat toimintaohjeet ja säännöt

Marli App

Marli App

Marli Appin käyttäjänä saat mm. etuja, vinkkejä ja kivoja palkintoja. Voit osallistua myös Marli Juissi Zoneen helposti Appissa ja käyttää apuna halutessasi esim. puhelimesi paikannusta. Lataa nyt ja lunasta oma ilmainen Juissisi!

Toimintaohjeet ja säännöt

 1. Lataa Marli App puhelimeesi App Storesta tai Google Play:stä.
 2. Avaa Marli App ja mene kohtaan "Omat tiedot"
 3. Rekisteröityminen/Kirjautuminen
  1. Rekisteröidy antamalla sähköpostiosoittteesi ja keksi itsellesi salasana.
  2. Jos olet jo osallistunut juissi.fi:ssä Marli Juissi Zone -kampanjan päävoittojen arvontaan, kirjaudu sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
 4. Rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti. Vahvista rekisteröitymisesi klikkaamalla viestissä oleva linkkiä.
 5. Käynnistä Marli App uudelleen. Ärrä-koodin löydät Appin "Omat tiedot" -sivulta.
 6. Näytä koodia R-kioskin kassalla, niin saat yhden Marli Juissi 1l -tuotteen ilmaiseksi.
 7. Ärrä-koodeja on jaossa 5.000:lle ensimmäiselle Marli Appin ladanneelle ja sähköpostinsa vahvistaneelle. Etu ei koske vanhoja Marli App -latauksia. Ärrä-koodit ovat voimassa 31.12.2017 asti.
Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK