Yhteistyössä
Portion Boys &
Juissi Lemonade

Nousukiidossa oleva bändi Portion Boys ja Marli Juissi Lemonade ovat solmineet koko vuoden kestävän yhteistyön, josta ei puutu vauhtia eikä yllätyksellisiä käänteitä.

Keikkaa ja uutta lemonadea

Portion Boys eli Kenraali Vahva, El Meissel, JaloTiina, taiteilija Nieminen ja A.P. Vuori keikkailevat ahkerasti koko vuoden ja mukana menossa myös Juissi Lemonade. Bändin sormet ovat puolestaan olleet mukana pelissä, kun on kehitetty uutta Lemonade-makua.

Suuntaa salaiseen labraan

Marli Juissi Lemonade Moctails
by Portion Boys

Juissi Lemonade on herkkua ihan sellaisenaan, mutta tsekkaa myös mahtavat moctailit.

uusi keikkabussi korkattu

Portion Boys ylpeänä esittelee ensimmäisen oman keikkabussinsa ja messissä on nyt myös Marli Juissi Lemonade. Bussin jääkaappi on aina tupaten täynnä bändin suosikkijuoma, sillä keikkailu on hikistä hommaa.

Käytiin salaisessa labrassa ja uutta makua pukkaa!
¡Hola!
Nyt hoilataan

Marli Juissi Lemonade <3 Portion Boys

Tsekkaa soittolista & musavideot Tubesta ja bongaa keikkakalenteri bändin sivuilta. Sitten vaan kaasujalkaa polkimelle ja kohti kesän keikkoja, joissa jaossa myös virkistävää Marli Juissi Lemonadea.

portionboys.fi

Kenraali vahvan terveiset

Ollaan todella innoissamme! Uusi Marli Juissi Lemonade on kaupoissa ja me saimme olla mukana suunnittelussa. Uusi Lemonade on raikasta, kirpeää ja päärynäistä sitrus-twistillä!

Näin tehtiin uusi Päärynä-mix
Kirpeää sen
olla pitää!