Säännöt

1. Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

2. Osallistuminen Marli Juissi Zonen pika- ja pääpalkintojen arvontaan

Marli Juissi Zoneen osallistutaan Juissin verkkosivuilla tai Marli Appissa painelemalla emojit (koodin) Juissi Zone-tauluun. Näet heti, oletko voittanut jonkin yli 1.200 pikapalkinnosta. 1 koodi = 1 arpa. Voit osallistua kampanjaan monta kertaa.

Kaikki, jotka ovat ottaneet osaa pikavoittojen arvontaan, osallistuvat myös pääpalkintojen eli 4 x 500 euron sekä 8 x Polaroid Snap -kameran kuukausiarvontoihin merkitsemällä Juissi Zone -pinninsä karttaan sekä yhteystietonsa arvontalomakkeeseen.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen rekisteröitymisestäsi. Kirjautuneena pääset "Omat tiedot" -sivulle, josta näet kaikki syöttämäsi koodit ja voittamasi pikapalkinnot. Osa palkinnoista ladataan itselle sähköisesti "Omat tiedot" -sivulta.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kampanja-aika alkaa 1.5.2017 ja jatkuu elokuun 2017 loppuun. Kampanjaan eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

3. Emojit

Emojit eli kampanjakoodin saat itsellesi ostamalla Marli Juissin. Marli Juissi -purkin kyljessä on kampanjatarra, josta voit raaputtaa esiin emojit. Kampanjatarroja on lähes kaikissa Juissi-makuvaihtoehdoissa, mutta ei jokaisessa Marli Juissi -purkissa. 1 koodi = 1 arpa.

4. Marli Juissi Zonen pikavoitoista

Marli Juissi Zone -pikavoittoja on yhteensä yli 1.200 kappaletta:

  • 105 kpl rahapalkintoja 10€ - 100€
  • 40 kpl Goji 6700 mAh -varavirtalähteitä
  • 100 kpl Finnkinon leffalippuja
  • 500 kpl Finnkinon herkkucomboja
  • 460 kpl Marli Juissi -avaimenperiä

Rahaa pikavoittona 105 kpl
Nyt jaossa rahaa myös erisuuruisina pikavoittoina. Näet heti koodin syötettyäsi, voititko 10€, 20€, 50€ vai 100€. Kun voitat rahapalkinnon, sähköpostiisi lähetetään viesti. Vastaa viestiin lähettämällä tilinumerosi meille, niin maksamme pikavoittosi suoraan tilillesi.

  • 5 kpl 100€
  • 10 kpl 50€
  • 30 kpl 20€
  • 60 kpl 10€

Goji 6700 mAh -varavirtalähde 40 kpl
Gojissa riittää voimaa esim. kahden älypuhelimen tai yhden tablet-laitteen täyteen lataamiseen. Se on yhteensopiva useimpien laitemallien kanssa. Goji-varavirtalähde toimitetaan sinulle lomakkeella ilmoittamaasi osoitteeseen.

Finnkinon leffalippu 100 kpl
Leffalipulla voit käydä katsomassa haluamasi leffan missä tahansa Finnkinon teatterissa. Marli Juissi toivottaa sinulle hauskaa leffailtaa! Lippu on voimassa 1.5.2018 asti. Voittamasi lipun voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Premium-saleissa Tennispalatsi Scape (Helsinki), Sello VIP (Espoo), Omena Scape ja Omena Lounge (Espoo) lisämaksu. Sello VIP -salissa lisämaksu pe-su + arkipyhät.

Finnkinon herkkucombo 500 kpl
Herkkucombo pitää sisällään 1,5 litran pop cornin sekä Marli Juissi Lohikäärmehedelmä -purkin, joka on tämän kesän huikea Juissi-uutuus. Nouda mistä tahansa Finnkinosta 1.5.2018 mennessä. Voittamasi herkkulipun voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta.

Marli Juissi -avaimenperä 460 kpl
Löydät avaimesi aina helposti, kun käytät kivaa Marli Juissi Päärynä -avaimenperää. Syötä emojisi ja laukussasi voi pian olla ison Juissi-purkin lisäksi myös oma pikku-Juissi. Avaimenperä toimitetaan sinulle lomakkeella ilmoittamaasi osoitteeseen.

PIKAVOITOISTA TARKEMMIN
Mikäli voittaja ei anna yhteystietojaan joko kirjautumalla taikka rekisteröitymällä pikavoittonsa jälkeen tai tilinumeroaan sähköpostitse rahavoittonsa jälkeen, hän menettää oikeutensa voittamaansa palkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman näitä tietoja. Tuotepalkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

5. Pääpalkintojen arvonnat

Neljä onnellista voittaa kampanjan aikana itselleen huikean pääpotin eli 500 euroa. Arvomme pääpalkintoina myös 8 kpl Polaroid Snap -kameroita (musteettomalla tulostimella varustettu 10 megapikselin digitaalikamera), joilla tulostat paperikuvat suoraan kamerasta. Arvomme yhteensä siis 12 kpl pääpalkintoja kaikkien emojinsa (koodinsa), Juissi Zone -pinninsä ja yhteystietonsa syöttäneiden kesken arvontapäivinä eli 1.6., 3.7., 1.8. ja 1.9. Kunakin arvontakertana 1 x 500€ ja 2 x Polaroid-kamera.

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös juissi.fi:ssä. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

6. Palkintojen toimitus

Pääpalkintojen voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä arvontalomakkeeseen täytettyjen yhteystietojen mukaan. Rahat maksetaan voittajien ilmoittamille pankkitileille ja kamerat lähetetään lomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta. Mikäli voittaja ei anna tilinumeroaan, hän menettää oikeutensa voittamaansa rahapalkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman tätä tietoa.

Osa pikavoitoista on heti voiton jälkeen kirjautuneena ladattavissa "Omat tiedot" -sivulta. Osa taas lähetetään voittajan arvonnan yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen noin kuukauden kuluessa arvonnasta. Pikarahavoitot maksetaan voittajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa voitosta. Järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen osoitteiden tai tilinumeroiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista tai kolmannen osapuolen toimittamatta jättäneistä toimituksista. Mikäli voittaja ei anna yhteystietojaan joko kirjautumalla taikka rekisteröitymällä tai tilinumeroaan sähköpostitse pikavoittonsa jälkeen, hän menettää oikeutensa voittamaansa palkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman näitä tietoja.

Katso sääntöjen kohdasta 4, onko pikapalkintosi itse ladattavissa vai toimitetaanko se sinulle kotiin.

7. Henkilötiedot

Pikavoittojen lunastaminen ja pääpalkintojen kuukausiarvontoihin arvontoihin osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista, jotta palkinnot saadaan toimitettua voittajien ilmoittamiin osoitteisiin ja jotta osallistuja saa käyttöönsä "Omat tiedot" -sivun, johon tallentuvat kaikki pikavoitot. Osa pikavoitoista on myös ladattavissa tällä sivulla. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Marli Juissi -kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajien nimet.

Marli Juissi Zonessa merkitään oma Juissi-pinni kartalle. Huom! Henkilötietosi eivät näy paikkamerkin yhteydessä muille käyttäjille.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK