Säännöt

1. Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

2. Osallistuminen pika- ja pääpalkintojen arvontaan

Marli Juissi Next Level -kampanjaan osallistutaan Juissin verkkosivuilla tai Marli Appissa painelemalla Next Level -merkit (koodin) tauluun. Näet heti, oletko voittanut jonkin yli 3.000 pikapalkinnosta. 1 koodi = 1 arpa. Voit osallistua kampanjaan monta kertaa.

Kaikki, jotka ovat ottaneet osaa pikavoittojen arvontaan, osallistuvat myös pääpalkintojen eli 4 x Samsung Galaxy S10 Android-puhelimien & Samsung Gear VR-lasien kuukausiarvontoihin luomalla oman yuzunautinsa ja täyttämällä yhteystietonsa arvontalomakkeeseen.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen rekisteröitymisestäsi. Kirjautuneena pääset "Omat tiedot" -sivulle, josta näet kaikki syöttämäsi koodit, voittamasi pikapalkinnot ja yuzunauttisi levelin.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kampanja-aika alkaa 15.4.2019 ja jatkuu 2.9.2019 asti. Kampanjaan eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

3. Top Level -palkintojen arvonta

Arvomme lisäksi kaikkien kisan lopussa (2.9.2019) korkeimmalla levelillä olevien yuzunauttien kesken 10 kpl mahtavia Top Level -palkintoja, jotka sisältävät uniikin Marli Juissi Next Level -hoodien, jota et saa mistään muualta sekä laatikollisen (10 litraa) uutta Marli Juissi Next Level Yuzu-greippi-guaranaa.

Kun olet luonut yuzunauttisi, kirjaudu aina ennen seuraavan koodin syöttöä. Näin syöttämäsi koodit nostavat yuzunauttisi uudelle levelille seuraavasti:

 • 1. Level = 1 koodi
 • 2. Level = 2 koodia
 • 3. Level = 3 koodia
 • 4. Level = 4 koodia
 • 5. Level = 5 koodia
 • 6. Level = vähintään 6 koodia
 • 7. Level = vähintään 8 koodia
 • 8. Level = vähintään 12 koodia
 • 9. Level = vähintään 16 koodia
 • 10. Level = vähintään 20 koodia

4. Next Level -merkit

Next Level -merkit eli kampanjakoodin saat itsellesi ostamalla Marli Juissin. Marli Juissi -purkin kyljessä on kampanjatarra, josta voit raaputtaa esiin merkit. Kampanjatarroja on lähes kaikissa Juissi-makuvaihtoehdoissa, mutta ei jokaisessa Marli Juissi -purkissa. 1 koodi = 1 arpa.

5. Kampanjan pikavoitoista

Pikavoittoja on yhteensä 3.190 kappaletta:

 • 100 kpl rahapalkintoja 10€ - 100€
 • 40 kpl lippuja VR-peliseikkailuun, arvo n. 36€
 • 50 kpl Superlahjakortteja, arvo 15 €
 • 3.000 kpl Marli Juissi Next Level Yuzu-greippi-guaranoita Ärrältä

Rahaa pikavoittona 100 kpl
Nyt jaossa rahaa erisuuruisina pikavoittoina. Näet heti koodin syötettyäsi, voititko 10€, 20€, 50€ vai 100€. Kun voitat rahapalkinnon, sähköpostiisi lähetetään viesti. Vastaa viestiin lähettämällä tilinumerosi meille, niin maksamme pikavoittosi suoraan tilillesi.

 • 5 kpl 100€
 • 10 kpl 50€
 • 30 kpl 20€
 • 55 kpl 10€

Liput VR-peliseikkailuun 40 kpl, arvo n. 36€
Syöksy seikkailuun ystäviesi kanssa virtuaalitodellisuuspuistossa (1h, arvo n. 36€). Lipulla sinä ja ystäväsi pääsette kokemaan huikean virtuaalitodellisuuselämyksen hauskojen pelien parissa. Kun voitat lipun VR-peliseikkailuun, sähköpostiisi lähetetään viesti. Vastaa viestiin kertomalla, missä virtuaalipuistossa haluat käyttää palkintosi. Lähetämme lahjakortin sen jälkeen sähköpostiisi.

Voit itse valita haluamasi VR-puiston seuraavista:

 • Espoo, Pikseli Iso Omena
 • Vantaa, Pikseli Flamingo
 • Helsinki, Pikseli Redi
 • Tampere, Pikseli Ideapark
 • Turku, Cybernet
 • Oulu, VR Heaven
 • Kuopio, Warppi

Superlahjakortti 50 kpl, arvo 15€
Valitse yli 100 liikkeen ja tuotemerkin joukosta gogift.comissa, mihin haluat käyttää 15 euron Superlahjakorttisi. Sinä päätät, mihin käytät voittosi 15.3.2021 mennessä. Voittamasi Superlahjakortin voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytä Superlahjakortti-koodisi syöttämällä se Gogift.com -verkkokaupassa kohtaan "Lunasta Superlahjakortti". Valitse haluamasi lahjakortti ja toimitustapa.

Marli Juissi Next Level Yuzu-greippi-guarana Ärrältä 3.000 kpl
Marli Juissi Next Level on viileä uutuus, jossa yhdistyvät japanilainen yuzu, raikas greippi ja pirteä guarana. Saat Ärrä-koodin, jolla voit hakea ilmaiseksi oman litran Juissisi haluamastasi R-kioskista 31.12.2019 mennessä. Voittamasi Ärrä-koodin voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

PIKAVOITOISTA TARKEMMIN
Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta. Voit käyttää voittamasi lahjakortin/-koodin yhden kerran.

6. Pääpalkintojen arvonnat

Neljä onnellista voittaa kampanjan aikana itselleen huikean setin eli Samsung Galaxy S10 Android-puhelimen & Samsung Gear VR-lasit, arvo yhteensä n. 1.100 euroa. Pääpalkinnot (4 kpl) arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat syöttäneet Next Level -koodinsa, luoneet oman yuzunauttinsa ja syöttäneet yhteystietonsa lomakkeeseen. Arvontapäivät ovat 3.6., 1.7., 5.8. ja 2.9.

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös juissi.fi:ssä. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta. Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi.

7. Palkintojen toimitus

Pääpalkintojen voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä arvontalomakkeeseen täytettyjen yhteystietojen mukaan.

Pikavoitoista Superlahjakortit ja Ärrä-koodit ovat heti voiton jälkeen kirjautuneena ladattavissa "Omat tiedot" -sivulta aina syyskuun 2019 loppuun asti. Lahjakortit lähetetään myös voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Pikarahavoitot maksetaan voittajan ilmoittamalle pankkitilille ja valitun VR-puiston lahjakortti lähetetään voittajan sähköpostiin kuukauden kuluessa voitosta. Järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen osoitteiden tai tilinumeroiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista tai kolmannen osapuolen toimittamatta jättäneistä toimituksista. Mikäli voittaja ei anna yhteystietojaan joko kirjautumalla taikka rekisteröitymällä, tilinumeroaan sähköpostitse pikavoittonsa jälkeen tai ilmoita, mihin VR-puistoon haluaa lahjakorttinsa, hän menettää oikeutensa voittamaansa palkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman näitä tietoja.

8. Henkilötiedot

Pikavoittojen lunastaminen ja pääpalkintojen kuukausiarvontoihin osallistuminen edellyttää vähintään sähköpostiosoitteen luovuttamista, jotta palkinnot saadaan toimitettua voittajien ilmoittamiin osoitteisiin ja jotta osallistuja saa käyttöönsä "Omat tiedot" -sivun, johon tallentuvat kaikki pikavoitot. Osa pikavoitoista on myös ladattavissa tältä sivulta. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Marli Juissi -kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajien nimet.

Kampanjaan osallistutaan luomalla oma yuzunautti. Yuzunautit näkyvät kaikille käyttäjille Yuzunautit-sivulla. Huom! Henkilötietosi eivät näy yuzunautin yhteydessä muille käyttäjille.

9. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK