Säännöt

1. Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

2. Osallistuminen Marli Juissi XoXo pika- ja pääpalkintojen arvontaan

Marli Juissi XoXo Best Friends 4ever -kampanjaan osallistutaan Juissin verkkosivuilla tai Marli Appissa painelemalla XoXo-merkit (koodin) Juissi XoXo-tauluun. Näet heti, oletko voittanut jonkin yli 2.500 pikapalkinnosta. 1 koodi = 1 arpa. Voit osallistua kampanjaan monta kertaa.

Kaikki, jotka ovat ottaneet osaa pikavoittojen arvontaan, osallistuvat myös pääpalkintojen eli 4 x iPhone X:n (64Gt) sekä 8 x Zalandon 50€ lahjakortin kuukausiarvontoihin merkitsemällä itsensä XoXo-karttaan ja täyttämällä yhteystietonsa arvontalomakkeeseen.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen rekisteröitymisestäsi. Kirjautuneena pääset "Omat tiedot" -sivulle, , josta näet kaikki syöttämäsi koodit ja voittamasi pikapalkinnot.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kampanja-aika alkaa 2.5.2018 ja jatkuu elokuun 2018 loppuun. Kampanjaan eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

3. Kutsu kaveri

Kutsu frendisi mukaan kampanjaan, niin hän voi osallistua pääpalkintojen arvontaan ilman XoXo-koodia. Samalla sinä saat extra-arvan pääarvontaan eli tuplaat voittomahdollisuutesi.

"Omat tiedot" -sivulta voi jokaisen syötetyn XoXo-koodin jälkeen kutsua kaverin mukaan kampanjaan. Kopioi BFF-linkki ja lähetä se ystävällesi haluamallasi tavalla. Kun hän käyttää linkkiä ja saapuu XoXo-kartaan, sinä saat extra-arvan.

4. XoXo-merkit

XoXo-merkit eli kampanjakoodin saat itsellesi ostamalla Marli Juissin. Marli Juissi -purkin kyljessä on kampanjatarra, josta voit raaputtaa esiin merkit. Kampanjatarroja on lähes kaikissa Juissi-makuvaihtoehdoissa, mutta ei jokaisessa Marli Juissi -purkissa. 1 koodi = 1 arpa.

5.Marli Juissi XoXo pikavoitoista

Marli Juissi XoXo -pikavoittoja on yhteensä yli 2.500 kappaletta:

  • 100 kpl rahapalkintoja 10€ - 100€
  • 40 kpl Zalandon lahjakortteja, arvo 20€
  • 100 kpl Finnkinon leffalippupaketteja
  • 300 kpl Finnkinon herkkucomboja
  • 2.000 kpl Marli Juissi XoXo Vesimeloneja Ärrältä

Rahaa pikavoittona 100 kpl
Nyt jaossa rahaa myös erisuuruisina pikavoittoina. Näet heti koodin syötettyäsi, voititko 10€, 20€, 50€ vai 100€. Kun voitat rahapalkinnon, sähköpostiisi lähetetään viesti. Vastaa viestiin lähettämällä tilinumerosi meille, niin maksamme pikavoittosi suoraan tilillesi.

  • 5 kpl 100€
  • 10 kpl 50€
  • 30 kpl 20€
  • 55 kpl 10€

Zalandon lahjakortti 40 kpl, arvo 20€
Hanki zalando.fi:stä itsellesi uusi look tai hemmottele ystävääsi lahjalla. Voittamasi lahjakortin voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käytä lahjakoodisi syöttämällä se Zalando.fi -verkkokaupan kassalla kohdassa "Maksutapa".

Finnkinon leffalippupaketti 100 kpl, sisältää 2 lippua
Leffalipulla voit käydä frendisi kanssa katsomassa haluamanne leffan missä tahansa Finnkinon teatterissa. Marli Juissi toivottaa teille hauskaa leffailtaa! Lippu on voimassa 30.4.2019 asti. Voittamasi lipun voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sarjalippuja voi käyttää kaikkiin normaaleihin elokuvanäytöksiin, myös 3D. Premium-saleissa on lisämaksu: Maxim, Scape, Lounge, VIP. Event Cinema -sarjaliput myydään erikseen.

Finnkinon herkkucombo 300 kpl
Herkkucombo pitää sisällään 1,5 litran pop cornin sekä Marli Juissi XoXo Vesimeloni -purkin, joka on tämän kesän huikea Juissi-uutuus. Nouda mistä tahansa Finnkinosta 30.4.2019 mennessä. Voittamasi herkkulipun voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Marli Juissi XoXo Vesimeloni Ärrältä 2.000 kpl
Marli Juissi XoXo Vesimeloni on siisti uutuus, jossa on taivaallisen kesäinen maku. Saat Ärrä-koodin, jolla voit hakea ilmaiseksi oman litran Juissisi haluamastasi R-kioskista 31.12.2018 mennessä. Voittamasi Ärrä-koodin voit ladata itsellesi kirjautuneena "Omat tiedot" -sivulta. Se lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

PIKAVOITOISTA TARKEMMIN
Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta. Voit käyttää voittamasi lahjakortin/-koodin yhden kerran.

6. Pääpalkintojen arvonnat

Neljä onnellista voittaa kampanjan aikana itselleen huikean iPhone X:n (64Gt), arvo n. 1.180 euroa. Arvomme pääpalkintoina myös 8 kpl Zalandon 50€:n lahjakortteja. Voit käyttää lahjakortin ostoksiin zalando.fi:ssä. Arvomme siis yhteensä 12 kpl pääpalkintoja kaikkien niiden kesken, jotka ovat syöttäneet XoXo-koodinsa, merkinneet itsensä XoXo-karttaan ja syöttäneet yhteystietonsa lomakkeeseen. Arvontapäivät ovat 1.6., 2.7., 1.8. ja 3.9. Myös kaverikutsun saaneet ja sivustolle rekisteröityneet ovat mukana arvonnoissa. Kunakin arvontakertana arvotaan siis 1 x iPhone X ja 2 x Zalandon 50€:n lahjakortti.

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan myös juissi.fi:ssä. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

7. Palkintojen toimitus

Pääpalkintojen voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä arvontalomakkeeseen täytettyjen yhteystietojen mukaan. Rahat maksetaan voittajien ilmoittamille pankkitileille. Mikäli voittaja ei anna tilinumeroaan, hän menettää oikeutensa voittamaansa rahapalkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman tätä tietoa.

Pikavoitot ovat heti voiton jälkeen kirjautuneena ladattavissa "Omat tiedot" -sivulta aina syyskuun 2018 loppuun asti. Lahjakortit lähetetään myös voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Pikarahavoitot maksetaan voittajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa voitosta. Järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen osoitteiden tai tilinumeroiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista tai kolmannen osapuolen toimittamatta jättäneistä toimituksista. Mikäli voittaja ei anna yhteystietojaan joko kirjautumalla taikka rekisteröitymällä tai tilinumeroaan sähköpostitse pikavoittonsa jälkeen, hän menettää oikeutensa voittamaansa palkintoon, sillä palkintoja ei voida toimittaa ilman näitä tietoja.

8. Henkilötiedot

Pikavoittojen lunastaminen ja pääpalkintojen kuukausiarvontoihin osallistuminen edellyttää vähintään sähköpostiosoitteen luovuttamista, jotta palkinnot saadaan toimitettua voittajien ilmoittamiin osoitteisiin ja jotta osallistuja saa käyttöönsä "Omat tiedot" -sivun, johon tallentuvat kaikki pikavoitot. Osa pikavoitoista on myös ladattavissa tältä sivulta. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Marli Juissi -kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Järjestäjä pitää oikeuden julkaista voittajien nimet.

Kampanjaan osallistutaan kertomalla, mitä tekee kesällä mieluiten kaverien kanssa ja merkitsemällä itsensä XoXo-kartalle. Huom! Henkilötietosi eivät näy merkin yhteydessä muille käyttäjille.

9. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK