Löydä aarre simpukasta!

Näet heti, voititko jonkun tuhansista pikavoitoista.

simpukka
Ärrä-koodi Marli Juissi Ice Tea -flipflopit Marli Juissi -Pop socket Marli Juissi -kutistepyyhe 20 euroa 50 euroa
simpukka

Peli päättyi!

kuplat

Marli Juissi @biitsillä -kesäkisa

Biitsillä on mahtavaa, mutta sukella vedenalaiseen maailmaan ja löydä aarre. Sinulla on 15 sekunttia aikaa valita voittava simpukka. Kosketa sitä niin näet heti, voititko jonkin tuhansista pikavoitoista.

Pikavoittojen lisäksi voit voittaa upeita pääpalkintoja. Täytä tietosi kisalomakkeeseen niin olet mukana Sup-lautojen ja rahapalkintojen arvonnoissa. Arvontapäiviä on kesän aikana 4 kpl. Osallistu heti!

Pikapalkinnot
Pääpalkinnot

Yli 3.000 pikavoittoa

  • 60 kpl rahapalkintoja 20 € - 50 €
  • 700 kpl Juissi-tuunattuja flip-flopeja
  • 180 kpl Marli Juissi PopSocketeja
  • 85 kpl Marli Juissi -kutistepyyhkeitä
  • 2.000 kpl Marli Juissi Lemon Ice Tea @biitsillä Ärrältä

Pääpalkinnot

Kampanjan aikana on 4 arvontaa, joissa joka kerta arvotaan yksi Sup-lauta ja kaksi 200 €:n rahapalkintoa.

4 kpl Story Monarch Sup-lautoja

8 kpl 200 euron rahapalkintoja

Osallistu nyt Sup-lautojen
ja rahapalkintojen arvontaan.

Täytä tietosi kisalomakkeeseen niin olet mukana upeiden Sup-lautojen ja 200 euron rahapalkintojen arvonnassa. Kesän aikana on 4 arvontaa, joissa joka kerta arvotaan yksi Sup-lauta ja kaksi 200 €:n rahapalkintoa. Täytettyäsi lomakkeen voit testata taitosi myös Marli Juissi Jokisuppailussa.

Voitit Ärrä-koodin, jolla voit hakea itsellesi ilmaisen Marli Juissin haluamaltasi R-kioskilta. Voitit Marli Juissi Ice Tea -tuunatut flipflopit. Voitit aidon PopSocketin Marli Juissi -tuunattuna. Voitit Marli Juissi -pyyhkeen, joka muuttuu hetkessä kiekosta isoksi. Voitit kivasti kesäfyrkkaa eli 20 euroa rahaa. Voitit kivasti kesäfyrkkaa eli 50 euroa rahaa.

Jotta voimme toimittaa palkintosi, täytä yhteystietosi. Samalla osallistut myös pääpalkintojen eli upeiden Sup-lautojen ja 200 euron rahapalkintojen arvontaan. Täytettyäsi lomakkeen voit testata taitosi myös Marli Juissi Jokisuppailussa.

Täytä yhteystietosi