Marli
Sporttistipendi

Kaipaatko sinä tai joukkueesi tukea liikuntaharrastukseen? Marli jakaa tuhannen euron rahastipendejä ja noin 400 euron arvoisia tuotestipendejä yksilö- ja joukkuelajien harrastajille lajista riippumatta.

Haku käynnissä 30.9.2024 asti

Juissi Lemonade
Rantalentopallo Marli Sporttistipendi

Hae nyt
Marli Sporttistipendiä

Kaipaatko sinä tai joukkueesi tukea liikuntaharrastukseen? Kaikki alle 18-vuotiaat liikunnasta innostuneet tyypit ja junnujoukkueet voivat hakea Marli Sporttistipendiä ja sekä kilpaurheilijat että rennommin sporttaajat ovat samalla viivalla.

Stipendejä joukkueille ja yksilöurheilijoille

Marli Sporttistipendi -raati on jo pariin otteeseen jakanut stipendejä ja saajina oli niin yksilöurheilijoita kuin joukkueitakin ja lajeja oli paljon, esim. salibandy, uinti, keihäänheitto, hiihto, cheerleading, uimahyppy, joukkuevoimistelu, painonnosto, jalkapallo jne.

Voit nyt lähettää oman hakemuksesi, sillä vuoden 2024 toinen haku on käynnissä!

Hae stipendiä
20 kpl noin 400 euron arvoisia tuotestipendejä
seuraava haku käynnissä 30.9.2024 asti
Juissi jakaa joka vuosi 6 kpl tonnin stipendejä

Marli Sporttistipendien saajia

Jo kymmenet yksilöurheilijat ja myös joukkuelajien harrastajat ovat saaneet Marli Sporttistipendejä, niin raha-, kuin tuotestipendejäkin. Toivotamme kaikille paljon onnea ja menestystä!

Tutustu nyt muutamiin heistä ja myös heidän moninaisiin lajeihinsa. Jos olet alle 18-vuotias kilpaurheilija tai aktiivinen liikkuja, voit myös itse hakea tukea harrastamiseesi.

Lassi, Yleisurheilu
RoPS Soveltava Pallokerho, Jalkapallo
Eino, frisbeegolf
Ura Basket C-tytöt, koripallo
Kiekko-Espoo Blues, jääkiekko
Henri, pyörätuolikoripallo
Sakari, kenttäratsastus
Sandra, ratamelonta
Virna, suunnistus
Kaisa, tanssi
Aaro, frisbeegolf
Iiris, yleisurheilu
Aderemi, koripallo
Team EiVa, beachvolley

Rahastipendi

Uudet treenikamat, apua leirin, kisamatkan tai harkkojen kuluihin tms.? 1.000 euron stipendejä myönnetään junnu-urheilijoille lajista riippumatta. Hakemuksen perustelut ratkaisevat!

Hae rahastipendiä

Tuotestipendi

Tuotestipendimme sisältää noin 400 euron arvosta mehu-, smoothie- ja välipalatuotteita laajasta valikoimastamme. Näiden avulla jaksaa treenata ja kisailla!

Hae tuotestipendiä
Sporttistipendi Sporttistipendi

Juissi tukee nuoria liikunnan harrastajia

Marli Sporttistipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaista jäsenistä koostuvat juniorijoukkueet ja yksilöliikunnan harrastajat. Stipendiä harrastajille voivat hakea myös valmentajat ja vanhemmat. Stipendi tulee käyttää kokonaisuudessaan nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen. Perustele hakemuksesi hyvin, jotta siitä selviää helposti, kenelle ja mihin tarkoitukseen stipendiä haetaan. Videot ja kuvat ovat plussaa.

Hae stipendiä