Marli
Sporttistipendi

Kaipaatko sinä tai joukkueesi tukea liikuntaharrastukseen? Marli jakaa tuhannen euron rahastipendejä ja noin 400 euron arvoisia tuotestipendejä yksilö- ja joukkuelajien harrastajille lajista riippumatta.

Haku käynnissä 30.9.2023 asti

Juissi Lemonade
Rantalentopallo Marli Sporttistipendi

Hae nyt Marli Sporttistipendiä

Kaipaatko sinä tai joukkueesi tukea liikuntaharrastukseen? Kaikki alle 18-vuotiaat liikunnasta innostuneet tyypit ja junnujoukkueet voivat hakea Marli Sporttistipendiä ja sekä kilpaurheilijat että rennommin sporttaajat ovat samalla viivalla.

Stipendejä joukkueille ja yksilöurheilijoille

Marli Sporttistipendi -raati on jo pariin otteeseen jakanut stipendejä ja saajina oli niin yksilöurheilijoita kuin joukkueitakin ja lajeja oli paljon, esim. salibandy, uinti, keihäänheitto, hiihto, cheerleading, uimahyppy, joukkuevoimistelu, painonnosto, jalkapallo jne.

Voit nyt lähettää oman hakemuksesi, sillä vuoden 2023 toinen haku on käynnissä!

Hae stipendiä
20 kpl noin 400 euron arvoisia tuotestipendejä
seuraava haku käynnissä 30.9.2023 asti
Juissi jakaa joka vuosi 6 kpl tonnin stipendejä

Marli Sporttistipendien saajia

Jo kymmenet yksilöurheilijat ja joukkuelajien harrastajat ovat saaneet Marli Sporttistipendejä. Tutustu nyt muutamiin heistä ja jos olet alle 18-vuotias kilpaurheilija tai aktiivinen liikkuja, hae myös itse tukea harrastamiseesi.

Kaisa, tanssi
Aaro, frisbeegolf
Iiris, yleisurheilu
Erik, lumilautailu
Team minion, muodostelmaluistelu
Aderemi, koripallo
Team EiVa, beachvolley
Eetu, crossfit
Golden spirit saints, cheerleading

Rahastipendi

Uudet treenikamat, apua leirin, kisamatkan tai harkkojen kuluihin tms.? 1.000 euron stipendejä myönnetään junnu-urheilijoille lajista riippumatta. Hakemuksen perustelut ratkaisevat!

Hae rahastipendiä

Tuotestipendi

Tuotestipendimme sisältää noin 400 euron arvosta mehu-, smoothie- ja välipalatuotteita laajasta valikoimastamme. Näiden avulla jaksaa treenata ja kisailla!

Hae tuotestipendiä
Sporttistipendi

Juissi tukee nuoria liikunnan harrastajia

Marli Sporttistipendiä voivat hakea kaikki alle 18-vuotiaista jäsenistä koostuvat juniorijoukkueet ja yksilöliikunnan harrastajat. Stipendiä harrastajille voivat hakea myös valmentajat ja vanhemmat. Stipendi tulee käyttää kokonaisuudessaan nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen. Perustele hakemuksesi hyvin, jotta siitä selviää helposti, kenelle ja mihin tarkoitukseen stipendiä haetaan. Videot ja kuvat ovat plussaa.

Hae stipendiä